?

Log in

No account? Create an account

Rajztanfolyam

A hétvégén voltam Pesten jobb agyféltekés rajztanfolyamon anyummal. Azt tudni kell rólam, h soha nem tudtam rajzolni, a pálcikaembernél megállt a tudomány, de ezt a tanfolyamot úgy hirdették, h az ilyen bénákon is tud segíteni, úgyhogy adtunk neki egy esélyt. Képek a cut alatt:

Read more...Collapse )

Na ezt mind 3 nap alatt rajzoltam, aki művész annak ez lehet, h nem nagy szám, de én most annyira boldog vagyok, hogy alkottam valamit, mert annyira irigyeltem mindig azokat, akiknek van tehetsége.

Ennek a jobb agyféltekés módszernek az a lényege, hogy nem szemet, orrot, fület rajzolsz, hanem vonalakat, foltokat, amiből urána összeáll a szem, orr, fül. Így nem a szemről való ismereteidetrajzolod, hanem amit látsz. Na most egyelőre csak képekről tudunk másolni, de sokat kell gyakorolni, és akkor ha már megy emlékezetből meg élő modellről, akkor nagyon elégedett leszek magammal :)
Ennek a tanfolyamnak lesz folytatása, színes rajz tanfolyam és szénnel rajzolós tanfolyam, azokra is el fogunk menni és jövőre a Balatonon találkozunk, lesz egy kis sátram, ott készítem a portrékat ;)

Tags:

Helyzetjelentés

Polgári jog államvizsga 4-es lett. Ahhoz képest, h elnéztem az időpontot és még 4 napot beteg is voltam, szerintem nem rossz :)
Kickboxolni nem voltam múlt héten, majd ma megyek. Jó lesz végre mozogni egy kicsit, mert punnyadt lettem itt a sok tanulásban. Amúgy is a kedves haverjai közölték, h ne várjam ma haza az uramat, úgyhogy lesz időm magamra. :)
Bocsi, h nem nagyon kommenteltem, de azért olvastam a bejegyzéseket. Andi, külön hála a napi motivációért ;)

Posted via LiveJournal app for iPhone.

Tags:

majmunka Boldog szülinapot kívánok!

Tags:

Eniel!

Tags:

Hobbit

Tegnap megnéztük. Nekem nem tetszett. Spoiler nem lesz, mert nem lehet a történetről semmit sem mondani. Látványos volt, de nem szólt másról, mint hogy menekülnek. Ahhoz képest, h harcosok, olyan barom módon harcoltak, h rossz volt nézni, de jött Gandalf és egy koppintással legyőzött mindenkit... Ennyi erővel Gandalf egyedül is mehetett volna a küldetésre. Azt hittem, h Elijah Wood vitte a pálmát a leggyengébb főszereplő kategóriában, de Bilbo (színész nevét nem tudom) is nagyon gyenge volt. Minden jelenetnél az volt az érzésem, h 5 perc alatt elintézték ezt is. Egyszer-egyszer volt egy mélyebbnek szánt 3 mondatos beszélgetés, de inkább közhelyesnek éreztem. Hatásvadász kalandfilm lett. És úgy lett vége, h még akár 18 része is lehet.

1 pozitívum: a törpök dala gyönyörű volt :)

ééés: előre látom, h a két fiatal törpöt szét fogják slashelni :)

Posted via LiveJournal app for iPhone.

Tags:

Biblia

Elkezdtem olvasni a Bibliat. Letoltottem az ipadra a Holy Bible alkalmazast, es elkezdtem egy egyeves tervet. Olyan kerdesem lenne, hogy Ti olvastatok-e, mi a velemenyetek... Nem vagyok vallasos, csak ugy erzem, hogy az alapmuveltseghez hozzatartozna az is, hogy egy kicsit kepben legyek.

Posted via LiveJournal app for iPad.

Tags:

Profile

bongyorka
bongyorka

Latest Month

June 2016
S M T W T F S
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Syndicate

RSS Atom
Powered by LiveJournal.com
Designed by Tiffany Chow